Je kindje snel en eenvoudig mee op stap

In de zomermaanden ga je vaker met je kleintje op stap. Je wil jouw kleintje showen aan de buitenwereld. Een manier om dichtbij je kleintje te zijn tijdens een wandeling is de draagdoek. Wij hebben alle voordelen van babydragen in de zomer op een rijtje gezet.

In de zomermaanden ga je vaker met je kleintje op stap. Je wil jouw kleintje showen aan de buitenwereld. Een manier om dichtbij je kleintje te zijn tijdens een wandeling is de draagdoek. Baby’s vinden het fijn om bij papa of mama te zijn tijdens een wandeling. Uit onderzoek is gebleken dat een draagdoek goed is voor de ontwikkeling van je kindje. Tijdens de zomermaanden zitten er nog meer voordelen aan een draagdoek. Wij hebben alle voordelen voor je op een rijtje gezet. Wil je ook graag meer informatie over een draagdoek in de winter? Lees ons blog over de koude wintermaanden.

De veiligste methode om je baby bij je te dragen op de fiets is op je rug. Mocht je vallen dan val je meestal niet bovenop je baby.

Draagdoek is een handig alternatief op drukke wandelpaden

In de zomermaanden lopen er veel mensen over straat. De kinderwagen neemt een hoop ruimte in beslag. Terwijl je er alles aan doet om de wagen veilig door de menigte te rijden gebeurt het weleens dat je iemand aanrijdt. Regelmatig zie je kwade en geïrriteerde blikken. Vooral als je de kinderwagen overal tussendoor duwt. Met een draagzak heb je geen problemen meer en krijgt je kindje veel meer indrukken mee tijdens een wandeling.

Draagdoek geeft je de vrijheid om overal te komen

Met een kinderwagen kan je lang niet overal komen. Een dagje naar het strand wordt een uitdaging als je over het strand moet lopen met een kinderwagen. Met de draagdoek heb je geen problemen meer met wielen die in het zand blijven hangen. Nog een voorbeeld is een dagje naar het zwembad. Je kan de kinderwagen niet meenemen richting het zwembad. Het is handig als je even je handen vrij hebt vanaf de kluisjes naar het zwembad. Met de draagdoek draag je de baby dichtbij en heb je tegelijkertijd je handen vrij.

Reizen met een draagdoek

Als je gaat vliegen dan kan het onhandig zijn als je met de kinderwagen loopt te slepen. Je kan de kinderwagen wel meenemen, maar het levert een hoop gedoe op. Laten we het dan niet eens hebben over vertraagde vluchten en lange rijen. Je kindje kan de reis heerlijk ontspannen doorkomen in de draagdoek. Je kan eventueel overwegen om de kinderwagen thuis te laten. Dit bespaart een hoop vakantiestress en spullen om mee te nemen.