Consult

Er zijn verschillende consultvormen mogelijk:

Knoopconsult:
Je leert een buik- of rugknoop aan met een speciale draagpop (met extra gewicht en speciale gewrichten) waarna we zo mogelijk nog zullen knopen met je eigen kindje. Na dit consult zul je zelfstandg op een veilige manier je kindje kunnen dragen. Voorkeur heeft wel dat er een derde aanwezig is die voor je kindje kan zorgen terwijl wij aan het werk zijn. Uiteraard mag deze wel meekijken.
Tijd: 90 minuten
Kosten: €45,-

Pasconsult scc’s:
In een pasconsult kun je verschillende scc’s uitproberen. We kijken welke drager bij jouw lichaamsbouw fijn is en wat goed bij je kindje past. Momenteel heb ik
Bondiolino, Storchenwieche, Hoptai, mei tai’s, Rose and Rebellion baby, Mucibi
Tijd: 60 minuten
Kosten: €30,-

Zwangerschapsconsult:
Al tijdens je zwangerschap kan ik je al wat knopen en/of scc’s laten zien.
Je kunt zelfs al een knoop leren zodat je vanaf week 1 je kindje zou kunnen dragen. Dit consult wordt vaak gevolgd door een kort herhalings-consult al je kindje geboren is.
Tijd: 90 minuten
Kosten: €45,-

Herhalingsconsult:
Als er na een consult nog grote vragen zijn of na een zwangerschapsconsult er behoefte is aan het knopen met de baby, kun je een herhaling aanvragen. De duur en kosten zijn afhankelijk van je vraag.
Kosten: €15 per 30 minuten

Deel- of tijdsconsult:
Als er korte vragen zijn, je meer tijd nodig hebt bij een gewoon consult of verwacht korter bezig te zijn met een consult kun je ook een deel- of tijdconsult aanvragen. De duur en kosten zijn afhankelijk van je vraag.
Kosten: €15 per 30 minuten

Duoconsult:
Met zn tweeën tegelijk een knoop leren kan natuurlijk ook, des te gezelliger! Verder zijn de specificaties het zelfde als bij het knoopconsult.
Tijd: 120 minuten
Kosten: €75,-

Groeps-informatieconsult:
Met je zwangerschapsgroep samen een leuke informatieavond hebben over het hoe en waarom, waarmee en wanneer dragen. Ik laat verschillende dragers, doeken en methoden zien zodat je alvast een keuze kan maken of en hoe je zou willen gaan dragen. Partners van harte welkom, juist gezellig en leuk! Mijn voorkeur gaat uit naar 10-12 personen, meer wordt voor mij te onoverzichtelijk en ongezellig.
Tijd: 2 uur
Kosten: €5,- per persoon